چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۰۴۹
تاریخ انتشار : ۵۱ : ۱۶ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰

دینا محمدی :  مژده لواسانی مجری، گوینده رادیو و تلویزیون دانش آموخته رشته حقوق است. او اجرای برنامه های تلویزیونی چون کاملا دخترونه، روبراه، بهترین شکل ممکن، کافه سوال و همچنین برنامه های رادیویی از جمله روزی برای ما، سفارشی، روزگار جوانی، بهترین شکل ممکن، روز آفتابی، یک روز آرام، مفیدِ بغضِ بارانی، پردهٔ نقره ای، پیشِ مهربانی خدا و ... را در شبکه های مختلف رادیویی بر عهده داشته است. او که مجموعه شعر سپید "به چهل سالگی ات رسیده ام" را نوشته و هم اکنون به چاپ هشتم رسیده،  معتقد است: "بسته پیشنهادی" برنامه ای پیرامون بیان پیشنهادات در ارتباط با تغییر حال عمومی جامعه است که از جمعه ۱۶ مهرماه با حضور هنرمندانی چون لاله صبوری و رضا شفیعی جم روی آنتن رفته و این برنامه در هر بخش خود از یک آیتم مجزا برخوردار است.

مژده لواسانی مجری و گوینده در گفتگو با دیباچه گفت : برنامه جدید بسته پیشنهادی با رویکرد اجتماعی در گروه اجتماعی شبکه دو به صورت زنده روی آنتن می رود؛ همچنین این برنامه با ایجاد فضایی مناسب برای مردم تهیه و تولید شده که بیشتر با مخاطب جوان در ارتباط خواهد بود و برنامه "بسته پیشنهادی" مجموعه ای از نظرات و پیشنهاداتی است که به بهتر شدن حال مردم کمک می کند‌.

لواسانی بیان کرد: قطعا اجرا از ژانر مختص خود برخوردار است و آدم ها در اجرا هویت می یابند ،یعنی یک مجری در ژانر تخصصی خود میتواند بهترین اجرا را ارائه دهد و برعکس افرادی که اعتقاد چندانی به ژانر ندارند و آن را به عنوان هویتی در اجرا های خود نمی دانند برای اجرا در هر سبکی وارد می شوند که قطعا نتیجه مطلوبی بدست نمی آورد.

برای اینکه هویت اجرای خود را خدشه دار نکنم، از حضور در بازیگری فاصله گرفتم |

او که سردبیری برنامه های رادیویی چون برندگان، شب آفتابی و آبنبات را بر عهده داشته، پیرامون اینکه یک مجری چقدر میتواند در تعامل پذیری مخاطب با یک برنامه سهم داشته باشد، گفت: مجری نقش بسیار زیادی در تعامل پذیری مخاطب دارد، به هر حال پیشانی یک برنامه مجری است و اینکه در تهیه و تولید یک برنامه همه عوامل تلاش میکنند و پاس را به مجری می دهند که در نهایت مجری باید زننده گل باشد ؛ در واقع اگر بخواهم طور دیگری بیان کنم ، مجری اگر در تیمی قوی همکاری و تعامل داشته باشد، همه چیز به درستی سرجایش قرار می گیرد و در مسیر مطلوب طی خواهد شد و  به گونه ای باید مجری به شکل یک گل زن حرفه ای در تیم فوتبال مطرح باشد.

او ادامه داد: برای یک اجرای خوب تنها فقط مطالعه کافی نیست، بلکه مطالعه شرط لازم است اما شرط کافی نیست. قطعا یک اجرای خوب، اجرایی است که بتواند در واقع به دل مخاطب بنشیند و تاثیرگذار باشد و یک مجری باید علاوه بر اشراف کامل به موضوعات مختلف ، سواد لازم برای اجرا را داشته باشد و بتواند ارتباط خوبی با مخاطب برقرار کند و مردم هم او را بپذیرند .

بهترین مجری زن تلویزیون به انتخاب مردم در سال 1396 ، در پاسخ به  اینکه در این سال ها پیشنهاد بازیگری داشته یا نه گفت: در تمام این سال ها از کارگردانان مطرحی پیشنهاد بازیگری داشتم و به دلیل اینکه هویت اجرای خود را خدشه دار نکنم، از حضور در بازیگری فاصله گرفتم. اما اساسا در تصویر، کارم را با بازیگری شروع کردم و در سن ۹ سالگی در سریال "پلاک ۱۴" ساخته مهران مدیری، "فردا دیر است" حسن فتحی و سریال "خبرنگار" فعالیت داشتم، همچنین در ۱۴ سالگی در تلویزیون اجرا کردم و در کنار آن، همه این سال ها در رادیو اجرا داشتم.

او که به عنوان گویندهٔ برگزیدهٔ سیزدهمین نکوداشت برنامه سازان برتر هفتهٔ دفاع مقدس برای اجرای برنامهٔ "پیدا و پنهان" در «  رادیو گفتگو »  اجرا داشته بیان کرد: بسته پیشنهادی جمعه شب ها را ببینید، که پیشنهاد هایی است برای یک هفته خوب که مخاطب بتواند علاوه با برقراری ارتباط با برنامه، راه کار هایی مناسب با اهدافی که برای کارهای خود دارد را بیابد.

برچسب ها: مژده لواسانی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳